Saf Kakao Yağı Katı 250 GR

  • 32,00 TL
+
-
Kakao ağacının yemişlerinden elde edilen yağ olan kakao yağı uzun bir raf ömrüne sahiptir ve başta çikolata olmak üzere gıda sektöründe sıkça kullanılmaktadır. Yağ, antioksidan özelliği ile cilt bakım ürünleri ve diğer kozmetik ürünlerde önemli bir bileşen olarak yer alır. Nemlendiricidir, cilt yaralarının daha çabuk geçmesini sağlar ve cilde doğal bir parlaklık verir.

Yorum Yaz

              

Benzer Ürünler